Примерна трибойска програма

 

Понеделник:

-Клек

-Вдигане от лег

-Поддържащи мускули(тук вие може да си изберете какво да направите), за трибоец по важните поддържащи мускули са трицепс и рамо(така че е препоръчително да бъдат вкключени във тренировъчната ви програма), освен тях като допълнително сащо е добре да правите екстензии(по възможност със тежест), и коремни преси също по възм. с тежест, за да заздравите краста и коремната област като цяло.Това най-вече може да ви помогне за по добри резултати при мъртвата тяга.Препоръчително е коремните преси и екстензиите да ги правит 3 пати седмично.


Вторник:

-Тук се повтаря програмата от понеделник, като вие само си променяте тренировката за поддържащи мускули.

 

Сряда:

-Мъртва тяга

-Поддържащи мускули


Четвъртък:

-Тук тренировката е отново като(понеделник;вторник), само ви сменяте по ваша преценка поддържащите мускули.

 

Петък:

-Тренировката от(понеделник;вторник;четвъртък) се повтаря.

 

Събота:

-Тук повтаряте тренировката от Сряда.


Накратко казано се тренира всеки ден без Неделя. Правите 4 пъти клек-лег и 2 пъти мъртва тяга. Три пъти седмично коремни преси, 3 пъти седмично екстензии+ това което Вие сметнете за необходимо да си добавите. През лятото макс сериите е по-добре да се правят веднъж месечно, а през по хладните сезони веднъж на 1 или 2 седмици. Тази програма е дала резултат при доста хора. 

 

Продължи към:

Културизъм

Силов трибой

 

Facebook Гоце Делчев Puma Sport Зодиак ТопАвто Диети Маями Adidas Лос Анджелис Нострадамус Културизъм RegistryBooster Nike Холивуд Ниагара Очни клиники Секс Отслабване Рак Кучета Баба Ванга Бен Афлек Денвър Кожени дрехи Дънкови Авто Скрийншот RegistryBooster Webuniversity 2012 Зодиак Ванга блог National Geographic Animal Planet Московска стражевая Визит Банско Polezna SEO My BG Agent





{START_COUNTER}