За нас

Аз, Добри Панов, и моето семейство (жена, дете и бебе) се запознахме с продуктите на АкваСорс преди известно време. Търсихме начин как да подобрим здравето си. Все пак сме двама възрастни, малко дете и с още едно дете на път. За нас здравето беше на първо място. Предполагам сами знаете какво е детето да ходи на детска градина – една седмица я посещава, после стои болно една седмица вкъщи. Нямаше как да го допуснем да се случи, особено около кърмеща майка с новородено.

За нас - Kolastra.eu

Разбрахме за АкваСорс и се допитахме до няколко познати лекари. Всички потвърдиха, че това са много добри продукти. Доверихме се и започнахме сами да си ги купуваме като се регистрирахме в компанията. Така ползвахме 30% отстъпка. Нямаше никакъв смисъл да купуваме продукти за над 100 лева, като всъщност можехме да пестим почти 1/3 от сумата.

Започнахме да го консумираме още в края на лятото и началото на есента. Аз се доверих на водораслите, защото имах нужда от повече концентрация. Почувствах се по-добре. След няколко седмици научихме, че комбинацията от Зелена енергия и Коластра + Мастни киселини е „убиецът“ на вирусите. Запонахме с тези продукти. И какво се случи?

През зимата имахме моменти, в които бяхме на косъм да се разболеем. Дори 4-годишния ни син само за ден успя да си загуби гласа. Без никакви антибиотици, без никакви тежки за организма добавки и изцяло с хомеопатия, домашния процедури и продуктите на АкваСорс се правихме! Точно за 2 дни и той си възвърна на 100% гласа, без никакви допълнителни проблеми.

Много приятно съм изненадан и смело мога да потвърдя, че съм адски доволен. Повече от доволен дори. В най-тежките моменти, особено когато се обявяваше грипна епидемия ние просто увеличавахме дозите. Предозирането е почти невъзможно, затова дори и аз в някои моменти пиех препоръчителното количество по 2 и по 3 дори, за да се предпазя от болестите.

Няма и да ви лъжа – имаше моменти на слаба кашлица и сополи, но нямаше нужда от никаква химия и лекарства. В крайна сметка аз съм доволен, че вложихме парите за опазване за здравето си, а не за лекуването му. Осъзнах, че няма по-ценно от грижата за организма!

За нас - Kolastra.eu

Който ме познава – знае! Винаги ги препоръчвам!

Защо ли? Защото продуктите са качествени, харесват ни, допринасят за по-доброто състояние, в което обичаме да се чувстваме и най-вече защото със самостоятелната покупка отпада ангажимента да сме зависими от другите хора. С този сайт ние предлагаме да разпространим продуктите, защото е важно хората да знаят, че има начин да водят по-здравословен начин на живот и да се чувстват по-добре! По-добре да се плати за запазване на здравето, отколкото за неговото лекуване.

Какви са продуктите на АкваСорс?

Всеизвестно е, че ние сме това, с което се храним. Това, което поглъщаме определя нашите чувства, нашия външен вид и колко енергия имаме. Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори. AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем. 

Как да използваме продуктите?

Зависи от какво имате нужда. Компанията има около 50 продукта с прекрасно качество, които са полезни за ежедневния ни живот. Употребявам различни продукти в зависимост от това дали спортувам, дали ще работя тежък физически труд, ще използвам повече умствеия си капацитет и т.н. Дори на познати помогнаха за успеха в борбата с някои болести. Не, това не са лекарства! АкваСорс продуктите са хранителни добавки, които могат да спомогнат да се чувстваме по-добре и по-здрави. И все пак всичко зависи от нас и решенията, които взимаме…

 

С уважение и с пожелание за страхотно здраве, 

Добри Панов – независим дистрибутор на AquaSource®

За нас - Kolastra.eu

Shopping Cart